Mizsepack | Öntapadó címke, fólia és műbél felülnyomás, konfekcionálás

SZOLGÁLTATÁSAINK

Öntapadó címke gyártás

Gyártási technológiánkból adódóan a címkéket tekercses kivitelben készítjük és szállítjuk. A címkéket papír csévére tekercseljük, amelynek belső átmérője lehet 25, 40 vagy 76 mm.

Ügyfeleink többsége automata vagy félautomata címkéző gépeket használ, ezen gépek műszaki paramétere dönti el milyen cséve méretet kell választani. Mindenféle felhasználási célra rendelhet nálunk öntapadó címkét, összesen 7 színnel nyomtatva. A nyomtatás digitális, UV-flexo és vizes flexo technológiával történik. A címkéket papír, műanyag, thermo, fémgőzölt, vagy akár biztonsági alapanyagra is tudjuk nyomtatni.

Lehetőség van különféle felület nemesítési eljárásokra is, mint pl. UV-lakkozás, matt lakkozás, laminálás fényes, vagy matt fóliával, prégelés különböző színű, és mintázatú fóliával, valamint domborítás. Az iparágban máshol nem jellemző módon a leginkább használatos anyagokból komoly alapanyag készlettel rendelkezünk, aminek köszönhetően gyorsan, rövid határidővel tudjuk vállalni a gyártást.

Többrétegű címke gyártás

A jelenkor piaci igénye, hogy minél kisebb felületen, minél több információval tájékoztassuk a vásárlót.

A Mizsepack Kft. erre célra alkalmazza a “címke-a-címkén” elnevezésű megoldást, amely 2 vagy 3 oldalas kivitelű többször nyitható – zárható címkét jelent. A többrétegű címkéket főleg műanyag alapanyagból készítjük, hogy megakadályozzuk a címke felületek összeragadását.

A grafikai tervezéshez szükség esetén technikai segítséget tudunk nyújtani.

Változó adatú címke gyártás

Egyre többször találkozhatunk olyan igénnyel, amikor a termékeket változó adatokkal kell ellátni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy címkénként más-más szöveg, sorszám, grafika vagy vonalkód stb. jeleníthető meg. A változó adatok felvitelére több megoldást is kínálunk. Az ügyfelek elképzelése alapján mi javaslatot teszünk a kivitelezésre. A változó adatokat öntapadó címkére, és fólia címkére is tudjuk vállalni.

Ez a lehetőség alkalmazható pl. nyereményjátékoknál, termékek egyedi azonosítására, sorszámozásra, stb.

Részletesebb információkért keresse a címke kereskedő kollégáinkat és/vagy a grafikai részlegünket!

Címke prégelés

A nyomtatott termékek felület nemesítési eljárásainak egyik legszebb megoldása a prégelés, vagy más néven fém-fólia felülnyomtatás.

A leggyakrabban alkalmazott prégfólia az arany és az ezüst, de az egyes prégfólia alapanyag gyártók már teljes színskálában kínálják termékeiket, így cégünk ügyfelei is nagy szín választékból rendelhetnek.

A prégfólia használata elegáns megjelenést ad a terméknek, amelyet leginkább a boros címkéken és egyes kozmetikai termékek címkéin alkalmaznak. A még különlegesebb megjelenést tovább lehet növelni domborítás alkalmazásával.

Részletesebb információkért keresse a gyártás előkészítő kollégáinkat!

Fólia címke nyomtatás

Ma már szinte kivétel nélkül minden ásványvizes és üdítős palackon fólia címke található és ez a tendencia folyamatosan növekszik.

Amennyiben Önnek ilyen igénye van, azt a Mizsepack Kft. 7 színes flexo illetve digitális nyomógépekkel megoldja, átlátszó, fehér vagy akár fémgőzölt fóliára nyomtatva. A speciális fedő réteg használatával a nagy teljesítményű (akár 30.000 palack/óra) címkéző gépeken is kiválóan használhatók címkéink. Legkisebb címke magasság 30 mm, míg a legnagyobb méret akár 760 mm is lehet. A címkék gyártásához 1 db nagy teljesítményű oldószeres flexo, 1 db UV flexo, valamint 1 db digitális nyomógép áll rendelkezésünkre.

Az egyes gyártási technológiák és a nyomdagépek összetétele is úgy lett kialakítva, hogy a legkisebbtől (pl. bemutatóra készülő minta vagy akár konferenciára a résztvevők nevére szóló egyedi címke) a legnagyobb példányszámig minden megrendelést ki tudjunk elégíteni.

Műbél felülnyomás

A piaci igények kielégítésére 3 nyomdagép áll rendelkezésünkre, melyek 6+6 ill. 8+8 szín nyomtatását teszik lehetővé. Bármilyen típusú műbelet képesek vagyunk nyomtatni, így a PA bélen túl a FIBROUS, kollagén, cellulóz vagy egyéb más speciális belek feldolgozása is megoldott, hiszen az UV festék mellett, oldószeres és vizes bázisú festéket is tudunk használni.

Ezeken túl még ki kell emeljük a húsiparban használatos zsugor tömlők nyomtatását is mint lehetőség. Igény esetén a PA belek széltől-szélig nyomtatását is tudjuk vállalni, amikor a nyomtatási eljárás hatására a töltés után nem látszódik az alapbél színe a széleken.

Műbél raffolás

A raffolt belek használata mára szinte elengedhetetlen követelmény a modern húsfeldolgozó üzemek számára. A Mizsepack Kft. a magyar piacon szinte elsőként kínálta a műbél raffolás lehetőségét.

A raffolt bél alkalmazása növeli a töltő gépek kapacitását és csökkenti a töltés során keletkező nem kívánatos hulladék mennyiségét. Jelenleg képesek vagyunk akár 60 métert is egy rúdba tömöríteni 30-125 mm átmérőjű belek esetén. A jól bevált 30 méteres hernyók mellett – bizonyos estekben- ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a kisebb vagy az egyre növekvő igényeknek megfelelően a nagyobb méterszám megvalósítására is.

A raffoláshoz az élelmiszeripar által elfogadott olajat használunk, azért, hogy a belek ne sérüljenek a tömörítési folyamat közben. Ez egyúttal segítséget nyújt a húsüzemekben a belek optimális felhasználásához is.

Az alkalmazott töltési technológia függvényében a szolgáltatást ügyfeleink kérhetik kevesebb vagy több olajjal is, vagy akár olajozás nélkül is.

Műbél krancolás

Krancolási szolgáltatásunkat Magyarországon és a régióban egyedülállóként kínáljuk a partnereink számára. A krancolással a műbeles termékek egyedi formát nyernek, mellyel figyelemfelkeltőbb és vonzóbb lesz a termék megjelenése a vásárló számára.

Részletesebb információkért keresse a műbél kereskedő kollégáinkat!